Mediation services

Passende hulp, voor een gezamenlijke oplossing

Mediation services

Met uitgebreide bemiddelingsdiensten streven we ernaar een ruimte te bieden aan degenen die op zoek zijn naar steun en begrip om gezamenlijk de beste oplossing te vinden.

Mediation

Mediation is meer dan alleen een ruzie bijleggen. De focus ligt op goede communicatie. Het is namelijk gebleken dat slechte communicatie en gebrek aan begrip de basis zijn van een conflict. Juist tijdens een conflict of tijdens een scheiding wil je begrepen worden en dat er naar je geluisterd wordt. En je wil de ander ook (leren) begrijpen. Het conflict op een goede manier oplossen en tegelijkertijd de onderlinge communicatie ook voor de toekomst te verbeteren, dat is wat we met mediation willen bereiken.

Ouderschapsplan

Samen betrokken zijn bij jullie ouderschapsplan, goed advies met betrekking tot jullie specifieke situatie, inclusief afspraken over een eerlijke bijdrage in het levensonderhoud van jullie kind(eren)? Willen jullie voorkomen dat jullie je verbinden aan afspraken die jullie niet kunnen nakomen? Kies dan voor mediation bij het opstellen van jullie ouderschapsplan.

Scheiden

Mediation bij (echt) scheiding helpt jullie niet alleen om gestructureerd het hele proces te doorlopen. Tijdens het mediationproces is er ook ruimte voor alle emoties die erbij komen en richten we ons op het verbeteren van de onderlinge communicatie. Door het overzicht te bieden waar jullie je op moeten richten, komt er snel duidelijkheid. Dit komt de communicatie ten goede en dat draagt weer bij aan het vertrouwen in elkaar.

Laat ons je helpen!

Neem direct contact op

Veelgestelde Vragen

Hoe lang duurt een mediation traject?

Gemiddeld zijn er 3 tot 5 mediation bijeenkomsten nodig om een traject af te kunnen sluiten. De totale duur is afhankelijk van de tijd die tussen de afspraken wordt ingepland. Het kan zo snel als jullie eigen agenda toelaat. Hier kun je er meer over lezen.

Wat doet een mediator nou eigenlijk?

Als mediator bied ik begeleiding en structuur tijdens onze gesprekken. Daarnaast voorzie ik jullie van een overzicht waar jullie aan kunnen denken om afspraken over te maken. Eigenlijk help ik jullie dus niks te vergeten, maar ook dat jullie er samen achter de afspraken staan. Hier kun je er meer over lezen.

Wat kost het?

Wil je graag eerst meer weten wat het kost, geef dan via het contact formulier door wat jullie graag willen. Dan kan ik daar een beter advies over geven. Hier kun je er meer over lezen.

Wil je een gratis kennismakingsgesprek?

Of heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

Ik wil een gratis consult