Het leed dat vakantie heet!

De beslissing om uit elkaar te gaan komt niet uit de lucht vallen. Een opeenstapeling van gebeurtenissen gaat daar aan vooraf. En die veeg je niet weg met een paar dagen vakantie..

Daar ga je dan bepakt en bezakt met 4 koffers, 2 rugzakken, de paspoorten, tickets en genoeg cash voor alle souvenirs die jullie gaan tegenkomen.

Een relaxte reis, geen vertraging, een mooi vakantie resort met luxe kamers, 5 verschillende restaurants op het park en de hele dag animatie voor de kinderen. Kan niks fout gaan! Toch?

365 dagen aan opgebouwde spanning in 14 dagen laten verdwijnen, is toch niet zo gemakkelijk.

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat ben je op elkaar aangewezen. Zonder de afleiding van het werk, de onverwachte bezoekjes van wat vrienden en je haal- en brengservice van de kinderen, heb je extra de tijd om je te ergeren aan de maniertjes en doen en laten van je partner. Zelfs hier hebben jullie het niet meer gezellig. Eigenlijk wist je het al en je hoopte dat een vakantie met het gezin de relatie weer wat positief zou bijladen. Helaas zijn zulke hoge verwachtingen moeilijk waar te maken.

De reis naar huis werkt ook niet mee. 3,5 uur vertraging en bij aankomst op de luchthaven blijkt ook nog eens een koffer kwijt te zijn. Een verkeerde opmerking van je partner is de druppel, die scheiding komt er dit jaar nog!

Bij een scheiding komt veel kijken. Wat moet er allemaal geregeld worden en hoe maken jullie in deze emotionele tijd de juiste afspraken? Voor meer informatie om goed uit elkaar te gaan, kun je contact opnemen met mij en ik loods jullie samen door het proces heen.

Geef een reactie